Student Experience Minervahaven, Amsterdam

Student Experience biedt full service huisvesting aan binnen- en buitenlandse studenten. Verblijf in Minervahaven is alleen mogelijk met een inschrijvingsbewijs bij een onderwijsinstelling in binnen- of buitenland, en tijdelijk verblijf in Nederland voor de studie, bv voor een stage of PhD. Amsterdam Minervahaven is de enige short stay (maximaal een jaar) locatie van Student Experience. 

De studio’s zijn 20-45 m² groot, hebben een eigen badkamer en keuken, en zijn volledig gemeubileerd. Het centrum van Amsterdam ligt op ca 15 minuten fietsafstand. De gemiddelde prijs voor een studio is € 895 all-in per maand: inclusief keuken-, badkamer- en linnenpakket, elektriciteit, water, internet, gemeentelijke kosten, gebruik van studieruimtes, deelfiets, gym, en het sportveld op het dak. Er is geen huurtoeslag mogelijk. 


Aantal woningen
600
Eigenaar
Student Experience
Start
2020
Huurprijs
Vanaf € 895 (all-in)
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
De waarborgsom is € 1120, de reserveringskosten bedragen € 50. Huurtoeslag is niet mogelijk.

Meer info

Informatie
over inschrijven

Inschrijven doe je op de website van Student Experience. Na registratie kun je reageren op beschikbare studio’s, die vervolgens door loting worden toegewezen.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel