Studentencampus, Vlissingen

Studentencomplex Campus Vlissingen’ is gestart in 2017 en bestaat uit 4 gebouwen – zowel getransformeerd als nieuwbouw – met in totaal 258 studentenkamers. De studio’s variëren in grootte van 25m² tot 80m² en beschikken alle over een eigen keuken (kookplaat, wasemkap, koelkast met vriesvak) en badkamer met douche, wastafel, toilet. Meubels zoals bank, bureau, bureaustoel, bed met matras en kast kunnen bij de campusorganisatie worden gehuurd of gekocht. Een deel van de kamers is rolstoeltoegankelijk. Gemeenschappelijke voorzieningen zijn er ook: een ruime binnentuin, wasserette, fietsenkelder en voldoende parkeergelegenheid. Om de veiligheid te verhogen is de campus aan alle kanten omringd door een omheining, overal zijn camera’s geplaatst. Buitendeuren kunnen alleen met een sleutel worden geopend.
De campus is centraal maar zeer rustig gelegen, op fietsafstand van het stadscentrum, Scalda en HZ University of Applied Sciences. University College Roosevelt (Middelburg) ligt op 6,9 km afstand. Het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn goede verbindingen naar de Vlissingse uitvalswegen.


Aantal woningen
258 kamers
Eigenaar
Hertsens Beheer
Start
2017
Huurprijs
vanaf €520 incl servicekosten, excl. gemeentebelastingen (prijspeil 2022)
Soort eigenaar
maatschappelijke organisatie
Doelgroep
studenten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
wonen
Aard gebouw
getransformeerd gebouw, nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Huurtoeslag is mogelijk.

Meer info

Informatie
over inschrijven

Informatie over huren in het project staat op de website van Campus VlissingenBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel