The Budget Hotel, Den Haag

In The Budget Hotel kunt u een 1, 2, 3 of 4 persoons kamer boeken voor 1 dag of meerdere maanden. Er is een grote in-house studio beschikbaar voor max. 6 personen (eigen badkamer, keuken en woonkamer) en een ruim split level appartement voor 3-8 personen met 3 aparte slaapkamers, eigen keuken, woonkamer, badkamer, apart toilet en een balkon. Iedere hotelkamer is gemeubileerd met een boxspring bed, een dekbed, kussen en koelkast. Beddengoed en handdoeken zijn optioneel. Elke kamer heeft een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet en de meeste kamers hebben een balkon en sommige een terras. De grote gezamenlijke hotelkeuken, de recreatiezalen, tv-zitjes, de eigen bar en de fitness zijn voor iedereen toegankelijk.

Het hotel staat op het voormalig bedrijventerrein De Binckhorst, vlakbij zowel Den Haag CS als station Hollands Spoor. Twee grote supermarkten en andere winkels bevinden zich op slechts 400 meter afstand.


Aantal woningen
Meerdere kamers en studios
Eigenaar
The Budget Hotel
Start
2019
Huurprijs
vanaf € 650,- p.m. (1-persoons kamer, incl. electra, water en internet)
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, arbeidsmigranten, gescheiden mensen, studenten, toeristen
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
logies
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Inschrijving bij de gemeente op het adres van het hotel is mogelijk. The Budget Hotel heeft ook vestigingen in Amsterdam en Leiden

Meer info

Informatie
over inschrijven

Email: booking@thebudgethotel.nl
Telefoon: +31 085 064 0350Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel