123 Flexwonen

The Stayy, Eindhoven

Bogardeind 219, 5664 EG Geldrop

138 voormalige hotelkamers worden getransformeerd naar comfortabele, zelfstandige en betaalbare studio’s van hoogwaardige kwaliteit. Alle studio’s hebben een eigen huisnummer en zijn voorzien van nieuwe stoffering (verlichting, visgraat look PVC vloer, gordijnen) en meubilering. De studio’s zijn allen voorzien van een witte keuken met spoelbak, koelkast, afzuigkap en kookplaat en een marmer look badkamer met inloopdouche. wastafel, toilet en designradiator. De huurprijs is inclusief internet, tv, meubilering, gas, water, elektra, gezamenlijke fietsenberging en fitness, excl. gemeentelijke belastingen (afvalstoffenheffing). De studio’s worden opgeleverd aan een gemengde doelgroep waaronder spoedzoekers, starters, studenten, expats en senioren. Het complex is gesitueerd op een zeer centrale locatie.

Aantal woningen
138
Aard gebouw
getransformeerd gebouw
Eigenaar/verhuurder
Rental Apartments Eindhoven
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, arbeidsmigranten, gescheiden mensen, jongeren, ouderen, statushouders, studenten, uitstromers zorg
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
€ 725 en € 775 inclusief bijkomende kosten
Bouwers/concept
Start
2021 Q2
Eind
Bijzonderheden
Meer info Informatie over aanmelden
info@rentalapartmentseindhoven.nl

inschrijven kan vanaf 1-2-2021 via de website. Volg de facebookpagina Rental Apartments Eindhoven om op de hoogte te blijven.

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.