123 Flexwonen

The Student Hotel, Delft

Van Leeuwenhoekpark 1, 2611 GW Delft

The Student Hotel (TSH) group opent in 2020 de deuren van haar eerste vestiging in Delft. The Student Hotel biedt een ontmoetingsplek voor toeristen, zakenreizigers, studenten en young professionals. Het hotel komt op een centrale plek te staan, direct aan het stationsplein en het toekomstige Van Leeuwenhoekkwartier. Bam Bouw en Techniek – Projecten is verantwoordelijk voor de integrale realisatie van het ontwerp van KCAP Architects & Planners.

Het hotel combineert hotelfuncties met short- en long-stay faciliteiten, zoals een sportschool, bar-restaurant, bibliotheek, gaming- en loungeruimtes, classrooms, meeting rooms en co-working plekken. De bovenste verdiepingen bieden ruimte voor circa 350 hotelkamers van verschillende soorten: eenpersoonskamers, standaardkamers en suites van 13 tot 25 m2. Onderdeel van het hotel is een ondergrondse parkeerplaats en een fietsenstalling, inclusief deelfietsen.

De start van de bouw is eind 2018 begonnen en het hotel zal in de zomer van 2020 opgeleverd worden. Het complex omvat circa 14.000 m².

Aantal woningen
350 kamers
Aard gebouw
nieuwbouw
Eigenaar/verhuurder
TSH Group
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, jongeren, studenten
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
Bouwers/concept
Start
2020
Eind
Bijzonderheden

Bouwer: BAM

Meer info Informatie over aanmelden

Kijk voor meer informatie op de website van The Student Hotel

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.