The Student Hotel, Delft

The Student Hotel (TSH) group opent in 2020 de deuren van haar eerste vestiging in Delft. The Student Hotel biedt een ontmoetingsplek voor toeristen, zakenreizigers, studenten en young professionals. Het hotel komt op een centrale plek te staan, direct aan het stationsplein en het toekomstige Van Leeuwenhoekkwartier. Bam Bouw en Techniek – Projecten is verantwoordelijk voor de integrale realisatie van het ontwerp van KCAP Architects & Planners.

Het hotel combineert hotelfuncties met short- en long-stay faciliteiten, zoals een sportschool, bar-restaurant, bibliotheek, gaming- en loungeruimtes, classrooms, meeting rooms en co-working plekken. De bovenste verdiepingen bieden ruimte voor circa 350 hotelkamers van verschillende soorten: eenpersoonskamers, standaardkamers en suites van 13 tot 25 m2. Onderdeel van het hotel is een ondergrondse parkeerplaats en een fietsenstalling, inclusief deelfietsen.

De start van de bouw is eind 2018 begonnen en het hotel zal in de zomer van 2020 opgeleverd worden. Het complex omvat circa 14.000 m².


Aantal woningen
350 kamers
Eigenaar
TSH Group
Start
2020
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, jongeren, studenten, toeristen
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
logies
Aard gebouw
nieuwbouw
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden
Bouwer: BAM

Meer info

Informatie
over inschrijven

Kijk voor meer informatie op de website van The Student HotelBekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel