Tradeport Venlo in Maasbree

In Maasbree, vlakbij Venlo, is een deel van een recreatiepark ingericht voor huisvesting van tijdelijke werknemers. Tradeport Venlo  ligt zeer gunstig ten opzichte van kassengebied Siberië en industriegebied Tradeport Noord. Ook de uitvalswegen A67 en A73 liggen in de buurt. De wooneenheden, die variëren van vier- tot vijfpersoons, zijn volledig gemeubileerd (incl. beddengoed), hebben een compleet uitgeruste keuken en beschikken over centrale verwarming, tv, wifi en glasvezel-internet. Door de ruime ligging ten opzichte van elkaar hebben de chalets ook de nodige privacy buiten.

Op het park zijn basisvoorzieningen aanwezig zoals een centrale ontmoetingsruimte, wasserette, een Pools winkeltje en mogelijkheden voor sport en ontspanning. De campus ligt midden in de streek ‘Land van Peel en Maas’. Deze prachtige omgeving is ideaal voor fiets- en wandeltochten.


Aantal woningen
ca. 100 chalets
Eigenaar
Work and Stay
Start
Huurprijs
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
recreatiewoningen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Bijzonderheden

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex voor arbeidsmigranten wordt door Work and Stay via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel