123 Flexwonen

Udenseweg, Veghel

Laarpark 39, 5467 HK Veghel

Woningcorporatie Area Wonen laat 24 flexwoningen plaatsen aan de Udenseweg, vlakbij het Koning Willem I College. Het betreft een complex gebouwd met duurzame modules van MOOS: S- en M-woningen (42 m2 en 62 m2) met een eigen keuken en badkamer, en een aparte slaapkamer. Er komt een gezamenlijke fietsenstalling, mogelijk wordt ook deelmobiliteit ingezet.
Area mikt met het complex specifiek op jongeren tussen de 18 en 27 jaar die meestal nog niet zo lang staan ingeschreven voor een huurwoning en daardoor nu amper kans maken. Gedurende hun verblijf in de flexwoning behouden (en verlengen) ze hun inschrijftijd, zodat de kans op een reguliere huurwoning groter wordt. In overleg met de ‘onderwijsburen’ Koning Willem I en het Fioretti College hoopt Area ook startende leerkrachten te kunnen huisvesten.
Area streeft naar bouw en ingebruikname van deze flexwoningen in 2023. De woningen mogen 10 à 15 jaar blijven staan, daarna kunnen ze op een andere locatie in Meierijstad of elders worden ingezet.

Aantal woningen
24
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
Area Wonen
Soort eigenaar
woningcorporatie
Doelgroep
(overige) starters/spoedzoekers, jongeren, studenten
Gemengde bewoning
ja
Woonvorm
wonen
Contractvorm gebruiker
tijdelijk huurcontract
Huurprijs
sociale huur
Bouwers/concept
MOOS
Start
2024 Q1
Eind
Bijzonderheden

Gemeente Meierijstad en woningcorporaties Area en Woonmeij willen z.s.m. 250 flexwoningen laten plaatsen, verspreid in de gemeente. Het complex aan de Udenseweg maakt deel uit van dit plan.

Meer info Informatie over aanmelden

De woningen zullen t.z.t. worden aangeboden via OnsHuiz.nl

Neem contact op met verhuurder

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.