Uitzicht Souburg, Vlissingen

In Oost-Souburg zijn er plannen voor de huisvesting van 216 arbeidsmigranten in een nieuw te bouwen modulair complex dat 15 jaar kan blijven staan.
De wooneenheden bestaan per woning uit twee in de fabriek prefab-geproduceerde units van elk 3 x 12 meter. Een unit voor de begane grond, met entree, gezamenlijke woonkeuken, gezamenlijke badkamer en een slaapkamer. De andere unit is de bovenverdieping, met twee slaapkamers en een overloop. De voorlopige opzet is dat het complex zal bestaan uit vier blokken met 12 drie-persoonswoningen, en twee blokken met 36 eenpersoons-woningen. Ook komen er 154 parkeerplaatsen en diverse algemene ruimtes: ontmoetingsruimte, game-room, fitnessruimte, wasserette, fietsenstalling. De beheerder zal 24/7 bereikbaar zijn voor o.a. huurders, omwonenden en de gemeente.
Als alles volgens plan verloopt worden de woningen eind 2023 opgeleverd.


Aantal woningen
216 kamers
Eigenaar
Uitzicht Souburg BV
Start
2023 Q4
Huurprijs
nog niet bekend
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Contractvorm gebruiker
gebruikscontract
Bijzonderheden
Het project vloeit voort uit de 'Visie op de huisvesting van internationale werknemers' die in 2019 door gemeente Vlissingen is opgesteld.

Meer info

Informatie
over inschrijven

De woonruimte in dit complex wordt via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.Bekijk alle praktijkvoorbeelden op de kaart

| Deel dit artikel