123 Flexwonen

Violierenweg, Bleiswijk

Violierenweg 2, 2665 MX Bleiswijk

KaFra Housing heeft drie woontorens laten plaatsen in Bleiswijk, voor in totaal 256 internationale medewerkers. Het complex herbergt twee soorten appartementen, alle volledig ingericht. Op elke verdieping zijn vier ruime hoekappartementen voor vier personen (met gedeelde woonkamer en keuken, en vier slaapkamers) plus vier studio’s die geschikt zijn voor stellen. Met per persoon ruim 15 m2 leefruimte, individuele slaapkamers, scheiding van woon- en werkcontracten en de waarborging van privacy, voldoet de huisvesting ruimschoots aan de eisen van de Stichting Normering Flexwonen.
Het complex is gasloos, volledig elektrisch en het bevat zonnepanelen. Op de locatie zijn Welfare Officers  24/7 aanwezig. Ook zijn er verschillende faciliteiten voor ontspanning waar de bewoners gebruik van kunnen maken, zoals fitness- en recreatieruimtes, een basketbalveld en tennistafels.
Het complex ligt op loop- en fietsafstand van de bedrijven waar veel bewoners werken, zodat hun forenstijd minimaal is. Een bijkomend voordeel van deze grootschalige huisvesting is dat ook de druk op de lokale woningmarkt wordt verminderd.
Het tijdelijke complex, dat is gebouwd met modules van Daiwa House Modular, is op 1 juli 2024 officieel geopend. Het heeft een vergunning voor 10 jaar.

Aantal woningen
83 (45 appartementen voor 4 personen, 38 studio's voor 2 personen)
Aard gebouw
modulair/verplaatsbaar
Eigenaar/verhuurder
KaFra Housing
Soort eigenaar
marktpartij
Doelgroep
arbeidsmigranten
Gemengde bewoning
nee
Woonvorm
logies
Contractvorm gebruiker
gebruikscontract
Huurprijs
-
Bouwers/concept
Daiwa House Modular
Start
2024 Q2
Eind
Bijzonderheden

Meer info Informatie over aanmelden

De woonruimte in dit complex wordt via werkgevers of uitzendorganisaties verhuurd.

Bevat deze projectbeschrijving onjuiste informatie? Meld ons dat s.v.p. via info@flexwonen.nl.