Roosendaal: arbeidsmigranten krijgen huisvesting aan de Gastelseweg

Gemeente Roosendaal en Atik Uitzendbureau bekijken de mogelijkheden om buitenlandse werknemers onder te brengen in een nieuwe behuizing aan de Gastelseweg 247 te Roosendaal. Hiermee zouden de plannen voor huisvesting aan de Bergrand 230 komen te vervallen.

De heer Etik, directeur van het Atik Uitzendbureau heeft samen met een architect een voorstel ingediend bij de gemeente Roosendaal over de nieuwe huisvesting voor arbeidsmigranten. De opzet is hier meer dan 200 buitenlandse werknemers te huisvesten. De locatie bevindt zich tussen Borchwerf I en II, vlakbij de distributiecentra van de Lidl, Primark en het Park Philips waar veel van deze personen in de toekomst hun emplooi gaan vinden.

De plannen voor de nieuwe locatie worden nu uitgewerkt. De vergunningaanvraag zal op gebruikelijke wijze worden gepubliceerd, waarna deze ter inzage ligt bij de gemeente Roosendaal. De bestaande gebouwen op het perceel aan de Gastelseweg 247 worden afgebroken. De bedoeling is dat de panden op in de loop van 2018 voor gereed zijn. Lees verder>

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Arbeidsmigratie