SNF lanceert locatieregister

Stichting Normering Flexwonen heeft geconstateerd dat het noodzakelijk is om meer inzicht te krijgen in de locaties waar de ondernemingen die bij SNF zijn geregistreerd arbeidsmigranten huisvesten.

Daarom maakt SNF per 26 september 2017 gebruik van het SNF-locatieregister. Alle ondernemingen die bij SNF geregistreerd zijn, of willen worden, zijn verplicht om per 1 november aanstaande alle locaties ingevoerd te hebben in het SNF-locatieregister.

Meekijken

In eerste instantie is het SNF-locatieregister bedoeld voor de ondernemingen en de inspectie-instellingen. De ondernemingen registreren de locaties in het register en voeren de mutaties door. De inspectie-instellingen kunnen ‘meekijken’ in de locaties van hun klanten en daarmee de inspecties beter plannen, maar ook een beter gesprek voeren met de ondernemingen over fluctuaties, borging van de kwaliteitseisen etc. Op termijn zullen de inspectiedata kunnen worden toegevoegd aan de locaties. Dit met het doel om twee of meer inspecties van dezelfde locatie in korte tijd te voorkomen. Lees verder>

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Arbeidsmigratie, Beleid, Normering en certificering