Terugkijken webinar ‘Flexwonen: meer, sneller, beter, gemakkelijker’

Vorige week maakte minister De Jonge bekend dat 13 gemeenten en een samenwerkingsverband financiële ondersteuning krijgen voor woningbouwprojecten die bijdragen aan de versnelling van tijdelijke huisvesting. Dit is de eerste bekendmaking in het kader van de Stimuleringsregeling Flex- en Transformatiewoningen. Tijdens een webinar op 15 november legde De Jonge uit waarom het zo belangrijk is om flexwoningbouwprojecten te versnellen en wat hiervoor nodig is.

In gesprek met dagvoorzitter Victor Everhardt (Platform31) onderstreepte minister Hugo de Jonge (Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) het belang van flexwonen. De ambitie van de minister is om voor het einde van 2024 37.500 flexwoningen te realiseren. De tijdelijke huisvesting kunnen we realiseren door de bouw van nieuwe flexwoningen of de transformatie van bestaande locaties. Lees verder en kijk terug>

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Doelgroepen flexwonen