Vlaardingen: moe van de MOE-landers

Het lijkt een herhaling van zetten, maar dat valt te wijten aan de laksheid van de Gemeente'', weten de gezamenlijke ondernemers van de Vettenoordse Polder: fotograferen en klagen. Het zijn voornamelijk ondernemers die resideren aan de Industrieweg en de Energieweg, die de meeste last hebben. ''En zolang er niets gebeurt verwordt Vlaardingen steeds meer een bruine in plaats van een groene stad.'' En als je al een keer belt wordt je van het kastje naar de muur gestuurd.

”Wie er ook belt, het is een soort pingpongwedstrijd. Maar dan worden we heen en weer geslagen tussen Politie en Gemeente Vlaardingen. Niemand durft een knoop door te hakken en zijn verantwoording te nemen.” Even is het stil. Dan een diepe zucht: ”Zeker in het weekeinde. Dan is de meeste overlast. Maar dan zitten alle ambtenaren thuis in de relaxte stoel. Ver weg en meest buiten de stadsgrenzen. Maar bel je doordeweeks met een klacht, dan zeggen ze vanachter hun Berlijnse muur van telefoonlijnen doodleuk dat het allemaal wel meevalt! Kom eens een keertje kijken rond de klok van 07.00 uur zouden wij zo zeggen.” Lees verder.

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Arbeidsmigratie, Draagvlak en communicatie