Webinar MYinfoNL: dé informatieapp voor arbeidsmigranten (en Oekraïners)

Veel gemeenten willen de informatievoorziening aan arbeidsmigranten verbeteren. Maar de uitvoering is best lastig. Hoe richt je de informatievoorziening laagdrempelig, volledig, aantrekkelijk en betaalbaar in? Hét antwoord op deze vragen is de MYinfoNL-app, die door het Expertisecentrum Flexwonen samen met techbedrijf BookThat is ontwikkeld. In goede samenwerking met het ministerie van SZW en de VNG.

Arbeidsmigranten krijgen via de MYinfoNL-app toegang tot alle relevante informatie over wonen, werken en leven in de gemeente waar zij (gaan) verblijven. Maar ook over zaken die de gemeente overstijgen, over rechten en plichten en over vindplaatsen van meer informatie en hulp. Dat alles in hun eigen taal (waaronder Oekraïens). Elk moment van de dag en altijd actueel. De app is ontwikkeld en getest door de gemeente Waalwijk, enkele werkgevers én arbeidsmigranten. Alle gemeenten kunnen er vanaf nu gebruik van maken en daarbij ook samenwerken met lokale werkgevers en huisvesters.

Meer informatie en een demo vindt u op www.myinfonl.nl. Alle gemeenten kunnen er vanaf nu gebruik van maken en daarbij ook samenwerken met lokale werkgevers en huisvesters.

Tijdens die webinar krijgt u een toelichting op de achtergrond en werking van de MYinfoNL-app. Tevens krijgt u de gelegenheid vragen te stellen. Het programma volgt eerdaags.

U kunt zich vanaf nu inschrijven via deze link. De deelnamelink ontvangt u automatisch enkele dagen voor aanvang van de bijeenkomst.

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Arbeidsmigratie