Welkom in Veenendaal

Sinds enkele maanden kent Veenendaal aan de Vijftien Morgen een wel heel bijzondere woonvorm. Donderdag was de officiële opening en spraken we met de geboren en getogen Veenendaalse Cora van de Bovenkamp-Schuurman die de bedenker is van het 'wonen, leren, zorg en werken concept'.

Het voormalige kantoorgebouw, dat bekend staat onder de naam Carrefour, is omgevormd naar een, ook voor Nederland, uniek privaat woonconcept. De 35-jarige Van de Bovenkamp had in Dordrecht een goede baan in de verhuur makelaardij. Totdat er in haar hoofd een plan rijpte om iets meer te doen dan alleen maar het verhuren van panden. Ze bedacht om een ‘Appartementencomplex met een Plus’ te gaan verhuren. Heel enthousiast: ,,Ik heb een team om mij heen geformeerd en we hebben samen een plan gemaakt. Dit lag in juni 2016 op tafel. In december kregen we van de investeerder en gemeente groen licht en in juni 2017 kwamen de eerste bewoners hier al wonen.” Lees verder>

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.

Zie ook :

 

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Doelgroepen flexwonen