Werk & IK hekelt negatieve berichtgeving

Uitzendbureau Werk & IK weerlegt de bewering dat het bedrijf Oost-Europese werknemers zou uitbuiten. Trouw publiceerde na onderzoek donderdag een artikel waarin is te lezen dat Werk & IK systematisch de arbeidsvoorwaarden schendt.

In een algemene verklaring van Werk & IK zegt het bedrijf zich niet te herkennen in het beeld dat dagblad Trouw schetst. Dat het bedrijf systematisch werknemers zou uitbuiten, is ‘volstrekt onjuist’, aldus de uitzender. Wel erkent de organisatie dat er ‘incidentele administratieve onregelmatigheden’ hebben plaatsgevonden, maar dat Werk & IK hier de afgelopen maanden maatregelen tegen heeft genomen om herhaling te voorkomen. Lees verder.

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Arbeidsmigratie