Werkconferenties: Samen doen, van vluchteling tot inwoner

De definitieve inschrijving voor de zes regionale werkconferenties Samen doen: van vluchteling tot inwoner is nu geopend. Een dag vol inspiratie en praktische handvatten, dus schrijf snel in!

Op de website treft u per bijeenkomst het programma aan. De invulling van de conferenties is regionaal bepaald en dus per keer anders. De conferenties bieden een podium voor de dilemma’s, praktijkverhalen, oplossingen en vraagstukken rond het thema asielzoekers en statushouders in de regio’s. Het heeft de voorkeur dat u zich aanmeldt voor de bijeenkomst in uw regio, zodat er kennis en ervaring in het regionale netwerk gedeeld kan worden. Hieronder treft u de indeling van de regio’s aan.

Data en locaties

Doelgroep

Beleidsmedewerkers, beleidsadviseurs, gemeentesecretarissen, managers, directeuren en ondersteunende professionals van gemeenten. De conferenties zijn ook bestemd voor medewerkers van corporaties, COA, Vluchtelingenwerk, maatschappelijke organisaties, departementen, provincies en particuliere huisvesters.

Kosten

Deelname aan de werkconferenties is gratis maar niet vrijblijvend.
Bij het niet melden van verhindering uiterlijk 2 dagen voor de bijeenkomst brengt de organisatie € 95,- (excl. BTW) in rekening.

Schrijf nu in!

U kunt zich inschrijven voor één van de werkconferenties Samen doen, van vluchteling tot inwoner in juni 2017. U kunt bij het inschrijven de bijeenkomst van uw voorkeur aangeven en op het inschrijfformulier selecteren welke workshops u wilt volgen.

Zeg het voort!

Wilt u zo vriendelijk zijn deze uitnodiging door te sturen naar uw collega’s of geinteresseerden binnen uw netwerk?

Georganiseerd door

De werkconferenties worden georganiseerd door het OndersteuningsTeam Asielzoekers en Vergunninghouders (OTAV), het Ondersteuningsprogramma Gezondheid Statushouders (OTAV Gezondheid) en het Platform Opnieuw Thuis. Het Platform Opnieuw Thuis en OTAV houden in juli 2017 op te bestaan, maar het Ondersteuningsprogramma Gezondheid Statushouders gaat verder tot mei 2018.

Graag tot ziens op de Werkconferenties: Samen doen, van vluchteling tot inwoner!

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Vluchtelingen