Westland: Horti Hotel Jupiter voor 340 arbeidsmigranten officieel geopend

Vrijdagmiddag 29 september vond de officiële opening plaats van Horti Hotel Jupiter in Honselersdijk. Een locatie voor maar liefst 340 mensen die vooral werkzaam zijn in de Westlandse glastuinbouwsector. Het hotel voldoet volledig aan de eisen die de commissie Roemer in haar rapport uit 2020 stelt aan de huisvesting van uitzendpersoneel en is daarmee klaar voor de toekomst. De vergunning is verleend voor 20 jaar.

Initiatiefnemer van Jupiter, uitzendbureau NL Jobs, is vanaf het begin nauw opgetrokken met de gemeente Westland om hier een goede woonlocatie van te maken voor haar werknemers. Rita Kostwinder, algemeen directeur NL Jobs: “Great Work betekent voor ons meer dan alleen zorgen voor een leuke baan. Een kwalitatieve woonlocatie, waar in de buurt ook ruimte is voor recreatie is minstens zo belangrijk. Uiteindelijk spenderen onze medewerkers hun meeste tijd natuurlijk buiten de werklocatie.” Lees verder>

 

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.

Datum:
Dossier:
Huisvesting arbeidsmigranten
Onderwerp: