Westland: vernieuwend appartementencomplex voor arbeidsmigranten officieel geopend

Donderdag 8 oktober is in gemeente Westland een nieuw appartementencomplex officieel geopend door Wethouder Abee (gemeenste Westland) en eigenaar Bert Verheij (HomeFlex). Beide benoemden in hun toespraak het gelopen traject voor de totstandkoming van dit project en spraken dank uit naar de betrokken partijen. ‘Hiermee is Westland een mooie woonlocatie voor arbeidsmigranten rijker.

Het complex is specifiek ontwikkeld voor arbeidsmigranten die werkzaam zijn in het Westland. Het is het tweede complex dat HomeFlex in eigen beheer heeft gerealiseerd en een van de meest moderne woonlocatie voor arbeidsmigranten.
Het complex omvat 120 appartementen voor 2 of 3 personen. Ieder appartement heeft een eigen keuken en badkamer, elke bewoner een eigen slaapkamer. Belangrijk voor de leefbaarheid, maar ook voor de privacy en zeker nu voor de veiligheid met betrekking tot het Covid-19 virus. Alle verblijven zijn compleet gemeubileerd en ingericht voor een aangenaam verblijf. Totaal kunnen hier ongeveer 300 flexwerkers verblijven, die ondersteund worden door permanent beheer.

Zie ook: Migranten in Westland wonen in tenten en hutjes door gebrek aan huisvesting>

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Arbeidsmigratie