Zorgcomplex in Vught tijdelijk omgetoverd tot appartementen

In Vught transformeerde woningcorporatie Woonwijze een voormalig zorgcomplex tot appartementen. Inmiddels wonen er 32 vergunninghouders in het 'Cello-gebouw'. De corporatie verbouwde de ruimten en creëerde daarmee meerdere slaap- en woonkamers in de appartementen. Vele vrijwilligers leverden een bijdrage aan de transformatie.

vught-cellogebouwOp 14 september 2015 betrokken de eerste vergunninghouders de appartementen. De eerste bewoners waren gezinnen, vervolgens vestigden ook alleenstaanden zich in het pand. Inmiddels zijn alle appartementen bewoond. Oudere of zorgbehoevende vergunninghouders wonen niet in het Cello-gebouw. De vergunninghouders delen het pand met een maatschappelijk ondernemer (in o.a. rolstoelen) op de begane grond. Lees verder

Dit artikel is niet afkomstig van de EF-redactie. Daarom tonen wij slechts een deel van het artikel en linken we direct naar de originele bron.


| Deel dit artikel  

Dossiers: Vluchtelingen, Woonvormen,