Landelijk congres Flexwonen: terugkijken openingssesie en ‘Flexperience’ en aankondiging verdiepingssessies 19-23 oktober

Op woensdag 14 oktober 2020 vond vanuit de Buitensoos in Zwolle het landelijk congres Flexwonen plaats. Met zo'n 900 aanmeldingen werd gekeken en geluisterd naar tal van boeiende gasten, die onder aanvoering van dagvoorzitter Marianne van den Anker een appèl deden op betrokken partijen om snel aan de slag te gaan met creatieve, innovatieve en slimme oplossingen  om zo meer antwoorden te bieden op de woonbehoefte van een groeiende groep spoedzoekers. 'Flexwonen is geen alternatief voor een 'gewone' woning. Maar voor géén woning.' U kunt de openingssessie en 'Flexperience' terugkijken via www.congresflexwonen2020.nl. Voor het programmaonderdeel 'dagelijkse verdiepingssessies' (19-23 oktober) kunt zich nog steeds  aanmelden.

 

De serie verdiepingssessies ziet er als volgt uit:

  1. Maandag 19 oktober: Verdichtingsstudie flexwonen (14 – 16 uur)
  2. Dinsdag 20 oktober: Verplaatsbare woningen: snel, flexibel en circulair
  3. Woensdag 21 oktober: Vakantieparken, kansen voor flexwonen?!
  4. Donderdag 22 oktober: Flexwonen en zorgdoelgroepen
  5. Vrijdag 23 oktober: Flexwonen: kansen voor kleine kernen

Alle sessies vinden plaats tussen 14-15 uur. Alleen de sessie op maandag 19 oktober is van 14-16 uur.

U kunt zich hier aanmelden> Let op: als u zich eerder geeft aangemeld voor het Landelijk congres Flexwonen, hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

Meer informatie vindt u op de programmawebsite van het Landelijk congres Flexwonen>

Datum:
Dossier:
Onderwerp:
Doelgroepen flexwonen