Dockholland Huisvesting: complete oplossingen die arbeidsmigranten een thuis bieden

Wie in Nederland komt werken en hier een thuis zoekt, is bij DockHolland Huisvesting aan het juiste adres. Met diverse huisvestingsconcepten zorgen we ervoor dat voor elke specifieke wens en behoefte, passende huisvesting gevonden wordt. Totaaloplossingen die een thuis bieden en alle bijkomende zorgen uit handen nemen.


dockholland-1

Wanneer je als arbeidsmigrant naar Nederland komt, ben je hier niet alleen maar om te werken. Je hebt ook een dak boven je hoofd nodig. Beter gezegd: een thuis waar je je op je plek voelt. Daarom is DockHolland Huisvesting er. Op basis van de specifieke eisen en wensen zoeken en vinden we die passende huisvesting in de omgeving van het werk. Iedereen heeft immers andere eisen, afhankelijk van de specifieke situatie.

  • Complete, afgestemde woonconcepten op basis van specifieke wensen;
  • Goed geregelde, aanvullende diensten zoals catering, schoonmaak, verzekeringen, etc;
  • Ondersteuning door specialisten die de taal spreken.

 

 

Voorbeeldproject: verhuur en beheer namens woningcorporatie Staedion

DockHolland Huisvesting heeft diverse huisvestingsconcepten ontwikkeld, die aan alle behoeften en vereisten tegemoet komen. De woningen zijn representatief, goed onderhouden en op maat ingericht. Ook aan alle bijzaken – van verzekering tot nutsaansluiting – is gedacht. Zo organiseert DockHolland Huisvesting namens de Haagse woningcorporatie Staedion de verhuur en het beheer van woningen aan arbeidsmigranten. De woningen zijn kleinschalig, van goede kwaliteit en bieden veel privacy.

dockholland-voorbeeld

Het project staat ook beschreven in de publicatie ’10 praktijkvoorbeelden huisvesting arbeidsmigranten door woningcorporaties’10 praktijkvoorbeelden huisvesting arbeidsmigranten door woningcorporaties


ContactgegevensRandolf de Jong
+31 (0)6 2000 51 60

Adres

Aartsdijkweg 10
2676 LE Maasdijk
info@dockholland.nlEigen bedrijfsprofiel?

Dit bedrijfsprofiel is tot stand gekomen in samenwerking met Flexwonen.nl. wilt u meer informatie over de bedrijfsprofielen neem dan contact met ons op.