Uitzendbureaus

Ongeveer de helft van de arbeidsmigranten in Nederland werkt hier via een uitzendbureau. Zij hebben dus een grote verantwoordelijkheid voor de huisvesting. Soms zorgen zij daar zelf voor, soms schakelen ze er gespecialiseerde huisvesters voor in. De huisvesting moet volgens de CAO voor Uitzendkrachten altijd aan het SNF-keurmerk voldoen.


Een netwerk is altijd in beweging. We stellen het daarom zeer op prijs als u aanvullingen of correcties doorgeeft. Gebruikt u daarvoor s.v.p. het contactformulier.Flexfamily

Havenstraat 1, 7005 AG Doetinchem  |   0314-216044  |   www.flexfamily.nl/

Samen spelen de verschillende leden van onze Flexfamily in op de geweldige kansen die de regio’s Achterhoek, Twente en Stedendriehoek te bieden hebben. Door met elkaar op een nuchtere manier de schouders eronder te zetten, werken wij iedere dag aan het verbeteren van werken en wonen in de regio. Zowel voor als met onze klanten … Continued

Bekijk volledige profiel

GOODMORNING

Penningweg 25, 4879 AE Etten-Leur  |   088-500 88 55  |   https://www.goodmorning.nl/

GOODMORNING is sinds haar oprichting in 2001 uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers op het gebied van het uitzenden en detacheren van Oost-Europese werknemers. Dagelijks zijn er bij GOODMORNING meer dan 2.500 gemotiveerde uitzendkrachten aan het werk.

Bekijk volledige profiel

HOBIJ

Heilig Hartplein 1, 5462 EA Veghel  |   +31 413 87 00 00  |   www.hobij.nl

HOBIJ is een uitzendbureau, waar vanuit verschillende vestigingen in binnen- en buitenland onze gedreven medewerkers hun expertise inzetten op het gebied van uitzending en detachering, werving en selectie van arbeidskrachten.

Bekijk volledige profiel

Job Invest

Rietveldenweg 40, 5222 AR ‘s-Hertogenbosch  |   +31 (0)73 711 37 12  |   https://jobinvest.nl/

Job Invest is in ruim twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste spelers op het gebied van arbeidsbemiddeling in Noord-Brabant. Niet alleen is Job Invest een betrouwbare partner in het zorgeloos invullen van vacatures, maar ook helpen wij werkzoekenden in de zoektocht naar een passende nieuwe baan.

Bekijk volledige profiel

Kobus

Koopliedenweg 20, 2991 LN Barendrecht  |   0180 – 626 122  |   https://kobusbv.nl/

Wij denken en werken mee aan de oplossing van personele vraagstukken en uitdagingen in de AGF. Van advies tot bemiddeling. Van opleiding tot poolmanagement. Vanuit een diepgaande kennis van de sector en geloof in goed werkgeverschap helpen wij onze opdrachtgevers en kandidaten met een pro-actieve, enthousiaste en altijd resultaatgerichte benadering.

Bekijk volledige profiel

Labour Power Company

Penningweg 25, 4879 AE Etten-Leur www.lpcompany.nl

De Labour Power Company is een groep bedrijven verspreid door Nederland, die gespecialiseerd is in de bemiddeling van flexkrachten. Wij ondersteunen opdrachtgevers in onder andere de glastuinbouw, AGF, voedingsindustrie, logistiek, industrie en technische sectoren.

Bekijk volledige profiel